Hoppa till sidans innehåll

Värdegrund


     vardegrund

Strömstads Segelsällskap
är en ideell idrottsförening med segling som vår huvudverksamhet. Föreningen har en seglartradition som är mer än 100 år gammal och vårt klubbhus är en unik mötesplats, mitt i havet.

 

Glädje
Vi välkomnar alla barn, ungdomar och vuxna som gillar segling, vill ha kul och lära nytt. I vår förening är det ett mål i sig att ha roligt. Glädje skapar engagemang, idéer och nyfikenhet som leder till en öppen och positiv klubbanda.

 

Gemenskap
Alla aktiviteter bedrivs utifrån glädje och gemenskap och bygger på alla medlemmars delaktighet, ansvar, hjälpsamhet och behov. Varje medlem är en tillgång och behövs i föreningen.

 

Utveckling
Segelsporten är unik med möjlighet till livslång utveckling, det är aldrig för sent att börja. Vi vill inspirera och uppmuntra till utbildning och utveckling. Våra ledare har ansvar för att bedriva en trygg och professionell träning, där alla blir sedda och får möjlighet att utvecklas i sin egen takt. I våra barn- och ungdomsgrupper arbetar ledarna tillsammans med föräldrar. Engagerade föräldrar är en ovärderlig tillgång i barn- och ungdomsgruppen. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:05 Skribent: Martin Andersson

Sponsorer:

Hanssons Maskin och Entrepenad

Toftedahls Rör

BSB Försäkringar

Coop Konsum Strömstad

Baker Tilly Strömstad

Strömstads Marina


logga-SSF

thumb_logo-ungklubb-150

Postadress:
Strömstads SS - Segling
c/o Baker Tilly, Klockaregatan 2
45230 Strömstad

Besöksadress:
Skurveskär
45231 Strömstad

Kontakt:
Tel: +46707713785
E-post: jorgen.axelsson@bake...

Se all info