Hoppa till sidans innehåll

Information/instruktion


Information/instruktion till Dig som vill hyra klubbstugan

Gå in på startsidan under fliken kalender för att se om aktuellt datum är ledigt. Maila in de uppgifter som finns angivna nederst på sidan, till This is a mailto link och avvakta ett svar. Din ansökan behandlas som en preliminär bokning tills dess att hyresbeloppet är inbetalt på vårt konto. När betalning är genomförd och kvittering är sänd till föreningen är bokningen definitiv. Bokningsbekräftelse översänds därefter i form av ett hyreskontrakt. Ifyllt och signerat kontrakt måste uppvisas för utlämning av nyckel.

 

Stugan är inte tillgänglig vid Jul-, Nyår- och Midsommar, övriga dagar sker uthyrning i mån av tillgång på anläggningsvärd. Rabatt lämnas till medlem om överenskommelse är gjord om 1 veckas värdskap för anläggningen.

 

  • Hyresbeloppet är 2 000 kr/dygn.
  • Incheckning sker tidigast kl.12.00 dagen för hyrestillfället och utcheckning sker senast kl.14.00 dagen därpå.
  • Hyresbeloppet ska betalas senast 1 månad innan hyrestillfället och inbetalning sker till SSS bankgiro 5467-6143, ange namn och hyresdatum. Vid betalning från utlandet anges även IBAN:SE9580000836830336011564, BIC/SWIFT:SWEDSESS. Kopia på inbetalning skickas via e-post till This is a mailto link.
  • Du får en bekräftelse efter mottagen betalning i form av ett hyreskontrakt som ifylles och medtages för uthämtning av nyckel till stugan. Du får också ett telefonnummer som du kan ringa om du funderar över något.
  • ELON butiken på Oslovägen 48 hanterar utlämning och registrering av nyckel vid uppvisande av undertecknat hyreskontrakt. Nedre delen av kontraktet rivs av och lämnas till personalen i butiken.
  • Återlämnande av nyckel dagen därpå, signeras och dateras på inlämnad del av kontraktet. Avsyning sker av anläggningsvärden. Bedöms städningen som otillräcklig skickas en efterdebitering på minst 1000 kr.

 

Nedanstående uppgifter sänds via e-post till This is a mailto link

Datum för hyrestillfälle:­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Hyresgästens namn:

Personnr (sex första siffror):

Adress:

E-post:

Mobiltelefon:

 


Uppdaterad: 03 MAR 2019 19:42 Skribent: Martin Anderss

Sponsorer:

Hanssons Maskin och Entrepenad

Toftedahls Rör

BSB Försäkringar

Coop Konsum Strömstad

Baker Tilly Strömstad

Strömstads Marina


logga-SSF

thumb_logo-ungklubb-150

Postadress:
Strömstads SS - Segling
c/o Baker Tilly, Klockaregatan 2
45230 Strömstad

Besöksadress:
Skurveskär
45231 Strömstad

Kontakt:
Tel: +46707713785
E-post: jorgen.axelsson@bake...

Se all info